AMMATTIELEKTRONIIKKAA

Laatuantenni on toiminut antennialalla aktiivisesti jo viidenkymmenen vuoden ajan. Vuosien varrella karttunut ammattitaito ja kokemus sekä toimittajien laadukkaat tuotteet takaavat edustamiemme antennitekniikan tuotteiden soveltuvuuden Suomen vaativiin vastaanotto-olosuhteisiin.

   

ONE118 ohjelmoitava päävahvistin

IKUSIN ONE118 ohjelmoitavalla päävahvistimella saadaan 10 UHF-kanavanippua, VHF-kanavaniput ja FM-taajuudet kiinteistön antenniverkkoon. 118 dB lähtötaso, automaattinen tulotasojen sekä lähdön vahvistuksen säätö tekevät ONE118-vahvistimesta helppokäyttöisen päävahvistimen eri kokoisiin antenniverkkoihin. Vahvistin ei tarvitse erillistä ohjelmointilaitetta.


 

Uusi kompressioliitin FL 75/6.7 CMP

Japanilaisen liitinvalmistaja Nikoh Electronicin laadukkaat jatko-, vaihto- ja kaapeliliittimet ovat saapuneet Pohjoismaiden markkinoille Laatuantennin edustamina. Ensimmäisenä uutena tuotteena Laatuantenni on tuonut markkinoille kompressoivan F-liittimen FL 75/6.7 CMP. Tarkkuuskoneistettu ja nikkelöity messinkirunko on mekaanisesti kestävä ja helppo asentaa PT-CMP6.7 -puristustyökalun avulla. Asentajan työtä helpottamaan on tuotevalikoimassa myös kaapelin kuorintaan suunniteltu kaapelikuorija KT-CMP6.7.

Digiair Pro T2 antenni- ja
kaapeliverkon digitaalimittauksiin

Digiair Pro T2 on suunniteltu antennijärjestelmän analogisen TV-signaalin ja DVB-T/T2/C-signaalien mittaukseen. Digiair Pro T2:lla mittaat sekä bittivirhesuhteen (BER) että modulaatiovirhesuhteen (MER). Laitteessa on myös spektrianalysaattori.
Signaalivoimakkuutta sekä BER- ja MER-arvoja voidaan tarkastella taustavalolla varustetulta LED-näytöltä. Digiair Pro T2:ssa käytetty mikroprosessoriohjaus takaa luotettavan mittaustuloksen.