BOKSII

Hybridi HD-boksi TC 821

Kathreinin yli 100 vuotinen toimintahistoria on muovannut yhtymästä moniosaajan jonka kanssa Laatuantenni aloitti yhteistyön vuonna 2012. Edustamme antennitekniikan ohella nyt myös sisaryhtymä Techno-Trendin päätelaitteita. Tämän hetken suosituin malli on hypriidi HD -boksi TC 821.

Katso lisätiedot tuotteesta

tikku

LA Digital iPTV 200

LA Digital iPTV200 on televisioon liitettävä pienikokoinen TV-tikku. iPTV200 muuttaa HDMI-liittimellä varustetun television nykyaikaiseksi älytelevisioksi (SMART TV). Liitä iPTV200 langattomaan verkkoosi ja voit surffata netissä, katsoa netti-TV:tä, videoita ja kuvia, soittaa musiikkia, pelata pelejä ja ylläpitää sosiaalista mediaasi. Kaikki suoraan omalta televisioruudultasi loistavalla kuvanlaadulla aina Full HD 1080P teräväpiirtoon saakka!

Katso lisätiedot tuotteesta

kortinlukija

LA Digital CA-moduulit

LA-Digital CA-moduuleilla liität televisioosi luotettavasti ja häiriöittä maksu TV-kortin. Sekä HD-maksutelevisiopalveluihin tarkoitettu CI+ tai SD- laadulle tarkoitettu CAS 7 CA-moduuli on oikea valinta kun halutaan nauttia huipulaadukkaasta televisiokuvasta. Laatuantenni huolehtii tarvittaessa myös LA Digital moduulien ohjelmistopäivityksen.

Katso lisätiedot tuotteesta

Tuotekatalogi

Tuotekatalogista löydät kodintekniikan tuotteitamme!
Avaa tästä

Jälleenmyyjät

Laatuantennilla on jälleenmyyjiä ympäri suomea, etsi lähin jälleenmyyjäsi kartalta.
Avaa tästä

Verkkokauppa

Laatuantennilla on myös oma verkkokauppa, kaikille tuotteille ilmainen toimitus!
Avaa tästä